Interview Zaanradio

Vandaag, woensdag 10 mei, was ik te horen op Zaanradio. Het werd een goed interview met een duidelijke boodschap! Bedankt Theo van Zaanradio voor de het interview!

 

 

Andre BesselingAndre Besseling, de Maestro zelf, was er donderdag 20 april om ons de fijne kneepjes van solo impro bij te brengen. En ons zo te helpen bij de voorbereidingen op onze show " De Maestro" op 14 mei! We hebben in een korte tijd een hoop geleerd. Ook nieuwsgierig? Lees meer onder het kopje Nieuws!

Klik hier voor het filmpje!

 

 

 

 

Don't Think Twice

30 april hostte ik de film "Don't think twice", een film uit 2016 over de impro scene in New York. De film is niet in Nederland de bios verschenen en zelfs niet op DVD te krijgen. En hoewel ik weinig hoef te doen, ik niet zelf in de film speel, waarschijnlijk niet eens op de techniek hoef te letten, was ik toch een beetje gek genoeg gespannen. Het werd een gezellige dag met oude en nieuwe impro vrienden.

 

Artikel Noord Hollands Dagblad

Vanochtend, koningsdag 2017, sloeg ik de bijlage van het Noord Hollands dagblad open en...

2 pagina's vol op pagina 2 van het NHD! Hieronder de woorden van het artikel! (Pe­ter Rog­ge­veen deed het interview, waarvoor dank.De mooie foto's van Wim Egas volgen nog!)

Afbeelding 1   Afbeelding 2

 
Officiele opening Mei 2016

De officiele opening van Cacao Impro gevierd in het knusse RAW in Zaandijk. Lees hier het artikel uit het NHD van 23 mei! Hieronder een kleine impressie:

Jascha Soest Jascha Soest impro docent
impro docent

Cacao Impro - Jascha Soest

Jascha Soest is impro docent. Hij werkt al meer dan 20 jaar met verschillende groepen. Zijn roots liggen in het onderwijs. Daar gaf hij o.a. dramalessen aan moeilijk lerende pubers in het praktijkonderwijs. Hij is docent, Master Sen Intern begeleider, mindfulness coach en improvisatietrainer. Hij deed oa. de Impro Academie in Amsterdam.

Jascha is mede oprichter van de Zaanse theaterschool en gaf daar ook les. Hij is vaste trainer van Lef, een improvistatiegroep uit Purmerend. In mei 2016 richtte hij zijn eigen Improvisatietheaterschool; "Cacao Impro" op: ter promotie van Puur Improvisatietheater in de Zaanstreek. Cacao is Puur & Lekker en onlosmakelijk verbonden met zijn geliefde Zaanstreek. Met zijn opleiding, ervaring en enorme enthousiasme weet hij op een pure en echte manier teams en groepen in beweging te zetten. Hij gebruikt daarbij verschillende werkvormen en methodes vanuit team coaching, coöperatief leren, mindfulness en improvisatietheater. Deze gooit hij op een bijzonder speelse manier in een vorm en maakt daar samen met teams en groepen chocola van! Zo ontstaat “Playfulness”; Stap voor stap wordt de comfortzone speels opgerekt en creëert hij ruimte: Ruimte om te leren en te doen in het hier en nu.

Wil je Jascha inhuren als host, presentator en of entertainer? Dat kan! Bruiloft, feest, bedrijfsuitje of presentatie! Deze acteur, trainer, coach, begeleider en rasentertainer maakt er een interactief feest van. Bel of mail voor een persoonlijke afspraak. Voor Elk budget is er een passend arrangement. Dus neem gerust contact op!