Theatervakantie in augustus 2017! Lets Play full!

Een week lang aandacht voor spel!

We rennen en vliegen maar en staan nauwelijks even stil: stil om onszelf en de ander te zien. Zodra we dat gaan doen, gaat er een wereld voor ons open.

Net onder Parijs ligt La Maison aux Charloches in La Sell en Hermoy. Het witte Franse landhuis ligt omgeven door een prachtig groen terrein. Helemaal exclusief voor ons, zodat er volop persoonlijk en in aandacht met de groep kan worden gespeeld, gelachen en gerelaxed! Slapen in een boot? Romantisch tuinhuisje? A La Maison? Met eigen tent?

Kijk snel hier onder, klik op de link en ga mee en geniet! Nog maar enkele plaatsen vrij!

https://www.facebook.com/events/239783419834740/?ti=cl

Playfulness is een prachtige combinatie van improvisatietheater en mindfulness. Het is de kunst van het niet weten, loskomen en vrij worden en zijn om te spelen en fouten te durven maken: met warmte en acceptatie van jezelf daarin, van de situatie en de ander: het mogen laten zijn. Het is op een speelse manier jezelf ontdekken en ontplooien. Dat ervaar je allemaal in deze cursus.

Door aandachts-technieken uit mindfulness te combineren met de energie van het doen vanuit improvisatie theater ontstaat een unieke mix die het meer mogelijk maakt deze technieken beter toe te passen op het toneel en in het dagelijks leven: Puur en echt. Zoals Cacao Impro is. Cacao verwarmt en verkwikt, het versnelt de bloedsomloop en verlaagt de bloeddruk en dus .... stress! Bron

Geef je op voor een heerlijk ontspannen en hilarische cursus en kom naar Frankrijk. Geheel.inclusief alle maaltijden (ontbijt, lunch en avondeten (vegetarisch) plus koffie/thee.
De cursus is geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Doorgang bij 6 deelnemers maximaal 12.

Frankrijk

Jascha Soest Jascha Soest impro docent
impro docent

Cacao Impro - Jascha Soest

Jascha Soest is impro docent. Hij werkt al meer dan 20 jaar met verschillende groepen. Zijn roots liggen in het onderwijs. Daar gaf hij o.a. dramalessen aan moeilijk lerende pubers in het praktijkonderwijs. Hij is docent, Master Sen Intern begeleider, mindfulness coach en improvisatietrainer. Hij deed oa. de Impro Academie in Amsterdam.

Jascha is mede oprichter van de Zaanse theaterschool en gaf daar ook les. Hij is vaste trainer van Lef, een improvistatiegroep uit Purmerend. In mei 2016 richtte hij zijn eigen Improvisatietheaterschool; "Cacao Impro" op: ter promotie van Puur Improvisatietheater in de Zaanstreek. Cacao is Puur & Lekker en onlosmakelijk verbonden met zijn geliefde Zaanstreek. Met zijn opleiding, ervaring en enorme enthousiasme weet hij op een pure en echte manier teams en groepen in beweging te zetten. Hij gebruikt daarbij verschillende werkvormen en methodes vanuit team coaching, coöperatief leren, mindfulness en improvisatietheater. Deze gooit hij op een bijzonder speelse manier in een vorm en maakt daar samen met teams en groepen chocola van! Zo ontstaat “Playfulness”; Stap voor stap wordt de comfortzone speels opgerekt en creëert hij ruimte: Ruimte om te leren en te doen in het hier en nu.

Wil je Jascha inhuren als host, presentator en of entertainer? Dat kan! Bruiloft, feest, bedrijfsuitje of presentatie! Deze acteur, trainer, coach, begeleider en rasentertainer maakt er een interactief feest van. Bel of mail voor een persoonlijke afspraak. Voor Elk budget is er een passend arrangement. Dus neem gerust contact op!