De cursussen improvisatietheater komen in diverse heerlijke smaken: wit - beginner, melk - gevorderden, puur - vergevorderden, Bueno! - voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. En NIEUW; de Tony's - een fairtrade (gratis) groep voor jongeren van 12 t/m 21!

Locaties:
Krommenie (De Pelikaan)

Zaandam (Fluxus)

 

Enkele reacties uit het veld;

"Jascha is een zeer bevlogen man en gaat er 110% voor om er een gave en leerzame les van te maken. Geleerde lessen komen ook in het dagelijkse leven van pas. Ik doe de tweede training nu en de andere ga ik ook doen. Een aanrader!" - Hans

"Onwijs leuke en toffe cursus om te volgen! Jascha daagt je enorm uit om je grenzen te verleggen en uit je comfort zone te stappen. Niet alleen leuk maar ook leerzaam! Ik kan het een ieder aanraden. Alleen maar lof!" - Nandy

"Alles kan, fouten maken mag en belangrijk Geniet en maak lol ! 
Zelf heb ik al 2 cursussen bij Jascha gevolgd. Je leert er veel van en krijgt er ook veel energie voor terug. De cursus is het zeker waard en kan het iedereen aanbevelen! :D" - Judith
 
"Na de basiscursus impro onze kunsten laten zien aan familie en vrienden. Spannend en leuk om te doen, en een uur lang vult vrolijkheid het intieme zaaltje. Genoeg inspiratie om de vervolgcursus te gaan doen. Met de voortreffelijke improtrainer Jascha." - René
 
"Wat kan ik zeggen, gewone mensen zoals jij en ik die hun passie hebben gevonden bij Cacao Impro, improvisatie theater. Een speelveld waar mogelijkheden oneindig zijn, dat maakt het spelen, zo verrassend en is wat je doet/laat nooit fout! Alles is goed en alles is goedfout 🤗 dat is de kracht van improviseren, alles vanuit je niet weten. Ik kreeg de smaak te pakken en starte bij Wit, en ga zeker door met het proeven van andere "smaken".
Zo heb ik onlangs onze gevorderden groep PUUR  mogen aanschouwen, afgelopen vrijdag.
Wat een talent en dat door de juiste en enthousiaste input van docent Jascha Soest.
Ben je nieuwsgierig kijk op zijn fb pagina en of Cacao Impro.
Daar lees je over de Open dagen kom gewoon vrijblijvend kijken en " Proef" de sfeer.
Leuk wanneer ook jij je passie leeft enof ontdekt.
Tot gauw........Leef je mooiste leven. Do what you love and love what you do🤗😍" - Colin
 
 
ImproVisie trainingen ofwel Choco-lat;

De smaak en de lat kies jij!

Wit;

- teambuilding: luchtige, humoristische en interactieve manier om eens anders met elkaar bezig te zijn.

Hazelnoot;

- bedrijfstheater; solo of duo (met Andre Besseling, de grondlegger van de impro in Nederland) voorstellingen geheel op maat en met elk thema. (H)eerlijk en puur improvisatietheater. Met grappige anekdotes, medewerkers in het zonnetje. Maar ook soms met een kritische kant kan. Dus ook als je een lastigere noot te kraken hebt, verzorg ik een mooie passende oplossing. Via terugspeel, toekomst en spiegeltheater speel ik (of wij) een theaterstuk met jullie bedrijf in de hoofdrol. Ook dagvoorzitterschap.

Puur;

Heeft u een bedrijf of organisatie of bent u onderdeel daarvan? Bent u manager, (team)leider, coach, mentor of leerkracht?

Improvisatie leent zich bijzonder goed voor het bespreekbaar maken van zelf de lastigste onderwerpen.

Bent u van plan bezig te gaan met of moet u wel, bent u al bezig met en zit u midden in een veranderingsproces en wil het niet vlotten? Wilt u de kracht ervaren van Ja? Wilt u uw medewerkers, deelnemers, team of klas mee nemen in het nieuwe?

Ervaart u weerstand en angst om te vernieuwen? Wilt u de magie van Improvisatie in uw organisatie in werking zien?

Veranderen met plezier kan en ik kan u en uw organisatie daarbij helpen.

Lees onder het kopje "bedrijfstraining" mijn ImproVisie; een eigentijdse blik op veranderen.

 

Impro-to-Taal

een complete taal en sociale vaardigheidsmethode!

Jascha ontwikkelde tijdens zijn studie Master SEN interne begeleiding een eigen Taal en Sova methode.

Nu verkrijgbaar met korte intensieve training en 3 jaar lange ondersteuning! Direct aan de slag met Taal en Sova? Sla twee vliegen in een klap! Met een hoop lol en coöperatieve werkvormen? Laat Taalonderwijs geen drama zijn. Voor verdere informatie zie kopje 'Bedrijfstraining": ImproVisie op veranderen. Of neem direct contact op voor een offerte en persoonlijk gesprek. (Zie onder aan deze pagina voor de contactgegevens)

 

Like Cacao Impro op facebook en maak kans op een gratis workshop!

www.facebook.com/cacaoimpro

Jascha Soest Jascha Soest impro docent
impro docent

Cacao Impro - Jascha Soest

Jascha Soest is impro docent. Hij werkt al meer dan 20 jaar met verschillende groepen. Zijn roots liggen in het onderwijs. Daar gaf hij o.a. dramalessen aan moeilijk lerende pubers in het praktijkonderwijs. Hij is docent, Master Sen Intern begeleider, mindfulness coach en improvisatietrainer. Hij deed oa. de Impro Academie in Amsterdam.

Jascha is mede oprichter van de Zaanse theaterschool en gaf daar ook les. Hij is vaste trainer van Lef, een improvistatiegroep uit Purmerend. In mei 2016 richtte hij zijn eigen Improvisatietheaterschool; "Cacao Impro" op: ter promotie van Puur Improvisatietheater in de Zaanstreek. Cacao is Puur & Lekker en onlosmakelijk verbonden met zijn geliefde Zaanstreek. Met zijn opleiding, ervaring en enorme enthousiasme weet hij op een pure en echte manier teams en groepen in beweging te zetten. Hij gebruikt daarbij verschillende werkvormen en methodes vanuit team coaching, coöperatief leren, mindfulness en improvisatietheater. Deze gooit hij op een bijzonder speelse manier in een vorm en maakt daar samen met teams en groepen chocola van! Zo ontstaat “Playfulness”; Stap voor stap wordt de comfortzone speels opgerekt en creëert hij ruimte: Ruimte om te leren en te doen in het hier en nu.

Wil je Jascha inhuren als host, presentator en of entertainer? Dat kan! Bruiloft, feest, bedrijfsuitje of presentatie! Deze acteur, trainer, coach, begeleider en rasentertainer maakt er een interactief feest van. Bel of mail voor een persoonlijke afspraak. Voor Elk budget is er een passend arrangement. Dus neem gerust contact op!