Wat is nieuw?

Het aanbod voor het nieuwe theaterseizoen 2018- 2019 is bekend en je kunt je nu alvast opgeven! Dan verdien je een gouden wikkel! We starten weer direct in september met een supergaaf en divers aanbod!

Check out https://www.facebook.com/events/911521452360916/

en koop de gouden wikkel!

Wauw! Zin in.

 

Eerst proeven

Kom woensdagavind 4 juli naar Zaandam en doe mee aan de  workshop de Vloer-Op!

klik op de link

https://www.facebook.com/events/1029059993925740/

 

Presentaties en optredens:

 

Cacao Impro presenteert met trots: the Master Of Improv! Een zinderende Zaanse Zoektocht naar de beste improvisator van het binnen en buitenland!

Met een top line up; onder andere Andre  Besseling, de grondlegger van de impro in Nederland!

En u als publiek bepaalt wie er wint!

Kaarten nu te bestellen via pb of app.

klik op de link:

https://www.facebook.com/events/184496288918723/

 

 

 

 

 

successen van vorig jaar!!!

 

 

Eind presentatie Puur:

We hebben keihard getraind om Woyzeck, een klassiek stuk van Georg Büchner van een eigen impro saus te voorzien. We lieten de tekst los en laten de personages ons inspireren. 8 december om 20.00 uur kun je ons zien in het fluxustheater op de Westzijde in Zaandam. Jij bepaald dan wie welke rol speelt! Superspannend.

check   https://www.facebook.com/events/1252426781547144/

En kom!

 

Eind presentatie:

 PUUR 99% gaf een prachtig  eindoptreden op 14 mei 2017: "De Maestro" (Longform): Wie blijft er het langst staan op het impropodium en wint de begeerlijke titel: "Maestro of Impro" ?! Het werd een mooie voorstelling met voetbal en moederdag trotserend 70+ man publiek. Uiteindelijk bleef Petra het langste staan en zij mag zich een jaar lang impro maestro noemen. Gefeliciteerd Petra! Volgend jaar verdedig je de titel. Zorg er voor dat hij in Zaanstad blijft!

 

Theatersportwedstrijd:

Op vrijdag 14 juli treft Cacao Impro Papaver uit Alkmaar in een sinderende klassieke theatersportwedstrijd.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden, Alkmaar is namelijk een zeer ervaren tegenstander. Wij hebben echter het thuisvoordeel en met sterren als Remko, Hans, Maestro Petra en Michael. Wie zal deze winnen? Een echte A-Z dus..maar dan omgekeerd! Want wij staan in ons eigen thuisstadion: De verkadezaal in het Fluxustheater te Zaandam. En een primeur voor Zaanstad: nog nooit was er een theatersportwedstrijd en dan meteen een op hoog niveau!

Presentatie: de wonderschone Nandy

Rechters: de strenge doch rechtvaardige Mr. C.A.P. Chaos, de Eerlijke doch rechtlijnige heer De Vroome 

Deskclerk:de heer K. Kauw

Kaarten à € 5, = nu te koop! Kinderen 3.50. Mis het niet en bestel snel. Bestellen kan door te bellen en of te mailen. Kaarten worden na betaling opgestuurd.

 

Eindfeest:

21 Juli met enorme gave gasten!

Waar; Fluxustheater zaandam

Hoe laat?: 19.00 uur zaal open, 19.30 aanvang!!!

Kaarten a 5 euro voor 4 top improgroepen en Zanger Richard Verheul met de zomerhit: "Wat wil je nog meer?".

 

Dus wat wil je nou nog meer?!

 

 

Jascha Soest Jascha Soest impro docent
impro docent

Cacao Impro - Jascha Soest

Jascha Soest is impro docent. Hij werkt al meer dan 20 jaar met verschillende groepen. Zijn roots liggen in het onderwijs. Daar gaf hij o.a. dramalessen aan moeilijk lerende pubers in het praktijkonderwijs. Hij is docent, Master Sen Intern begeleider, mindfulness coach en improvisatietrainer. Hij deed oa. de Impro Academie in Amsterdam.

Jascha is mede oprichter van de Zaanse theaterschool en gaf daar ook les. Hij is vaste trainer van Lef, een improvistatiegroep uit Purmerend. In mei 2016 richtte hij zijn eigen Improvisatietheaterschool; "Cacao Impro" op: ter promotie van Puur Improvisatietheater in de Zaanstreek. Cacao is Puur & Lekker en onlosmakelijk verbonden met zijn geliefde Zaanstreek. Met zijn opleiding, ervaring en enorme enthousiasme weet hij op een pure en echte manier teams en groepen in beweging te zetten. Hij gebruikt daarbij verschillende werkvormen en methodes vanuit team coaching, coöperatief leren, mindfulness en improvisatietheater. Deze gooit hij op een bijzonder speelse manier in een vorm en maakt daar samen met teams en groepen chocola van! Zo ontstaat “Playfulness”; Stap voor stap wordt de comfortzone speels opgerekt en creëert hij ruimte: Ruimte om te leren en te doen in het hier en nu.

Wil je Jascha inhuren als host, presentator en of entertainer? Dat kan! Bruiloft, feest, bedrijfsuitje of presentatie! Deze acteur, trainer, coach, begeleider en rasentertainer maakt er een interactief feest van. Bel of mail voor een persoonlijke afspraak. Voor Elk budget is er een passend arrangement. Dus neem gerust contact op!